Aktuality

VII. ročník ukázek práce složek IZS
Sbor dobrovolných hasičů zve všechny na VII. ročník ukázek práce složek IZS. Akce se uskuteční na Letišti J. Hradec dne 27. května 2017 od 13 do 17 hodin. Vstup je zdarma a akce se uskuteční za každého počasí.

Zahájení sezóny v Muzeu veteránů
Muzeum veteránů vás v sobotu 27. května zve na slavnostní zahájení sezóny 2017, a to od 10.00 do 18.00 hodin.
Více
Africká muzejní noc v Muzeu Jindřichohradecka
I letos se naše Muzeum jindřichohradecka připojí do celorepublikového projektu Festival muzejních nocí, a to v pátek 26.5. od 18:00 do 22:00 hodin. Jak již název akce napovídám, muzeum letos naváže na sezónní výstavu s názvem AFRIKA HRAVÁ.
Více
Muzejní noc v Muzeu fotografie
Nenechte si ujít Muzejní noc v Muzeu fotografie a MOM, která se bude konat v pátek 26. 5 .2017 od 18.00 do 23.00 hodin.
Více
Sezónu přivítáme společnou cyklovyjížďkou
I tentokrát Jindřichohradečáci a návštěvníci města přivítají v sobotu 20. května sezónu společnou cyklistickou vyjížďkou, která nese název Přes kopec na Hradec aneb Jindřichohradecký pedál.
Více
Pohádková noc na Staré radnici
Výstavní dům stará radnice vás 19.5. od 18.00 hodin zve na Muzejní noc se skřítkem Hajajou. Těšit se můžete na vyprávění pohádek, malování, hry, soutěže a drobné dárky
Více
Velká noční show v Domě gobelínů
Dům gobelínů chystá 19.5. od 18.00 do 23.00 hodin v rámci Festivalu muzejních nocí velkou noční show. Návštěvníci při ní vyrazí po stopách starých řemesel, která si pod vedením zkušených lektorů budou moci sami vyzkoušet.
Více
ŽULOVÝ ŠTRAMÁK 2017
Horolezecký klub Jindřichův Hradec pořádá v sobotu 20. 5. 2017 lezecké závody v přírodě v Hradišti a Hůrkách u Nové Bystřice. Všichni jsou srdečně zváni.

Jak se vaří zdraví
Město Jindřichův Hradec vás srdečně zve na další ročník akce JAK SE VAŘÍ ZDRAVÍ, která se zaměřuje na zlepšení pestrosti ve školním stravování a na větší zařazování zdravých potravin do jídelníčků. Akce proběhne 13. května 2017 ve 13 hodin na Tyršově stadionu. Na programu se budou podílet i známí kuchaři a gastronomičtí specialisté Petr Stupka a Daniel Kopál.